Title Image

Desktops voor Oekraine

Desktops voor Oekraine

Wat een ontzettend mooi gebaar van Aboma BV uit Ede. Zij hebben ons op 21 januari dertien complete desktop computers geschonken!

De desktops compleet met Windows 10, enkele zelfs met een SSD schijf, verkeren nog in topconditie. De desktops zullen worden gebruikt voor een project ten goede van Joden in Oekraïne. Aboma BV heeft zelf ook nog één desktop van de serie, die zij geschonken hebben, in gebruik op het kantoor in Renkum.

We zijn heel erg blij met deze mooie, goed uitziende tweedehands computers en weten ook dat de mensen die ermee zullen werken er erg blij mee zijn! Momenteel zijn we in overleg met onze contactpersoon voor Oekraïne wanneer de computers op transport kunnen. Logistiek gezien is het voor Nachamu Nachamu Ami het meest voordelig om een vrachtwagen vol met goederen naar de Oekraïne te laten rijden. Wanneer het zover is, gaan de computers mee en worden afgeleverd bij de projecten.

Het leven in het voormalige Sovjetland Oekraïne is niet gemakkelijk. Er is nog steeds veel politieke onrust en zijn er voortdurende conflicten die ervoor zorgen dat veel mensen in armoede leven. De geschiedenis kunnen we niet veranderen. We kunnen er samen wel voor zorgen dat de Joden in Oekraïne gezien en geholpen worden, o.a. door hen heel praktisch te helpen met goederen als kleding en huisraad, maar ook met computers.

We zijn heel erg dankbaar dat Aboma BV ons deze mooie computers heeft geschonken. Zo kunnen wij anderen weer blij maken. De Heer voorziet in onze noden.

Zodra de deskopts in Oekraine afgeleverd zijn zullen we daarover berichten. Dus houdt onze site in de gaten voor meer informatie over het transport en de bestemming van de computers!