Title Image

Pesach actie 2017

Pesach actie 2017

 

Dit jaar hebben we weer een leuke Pesach actie ten behoeve van het project ‘Maak van een huis een thuis’. We hebben dit jaar voor dit project gekozen, omdat er naast goederen ook veel financiën nodig zijn. Namelijk om de appartementen van de olim (Joodse nieuwkomers in Israël) in te mogen richten, moeten verschillende spullen helemaal nieuw zijn, zoals bijvoorbeeld de matrassen en de kleine linnenkasten. Deze kopen we dan ook nieuw voor dit project.

Afgelopen november hebben we een transport kunnen verzenden naar het project. Voor deze container was een oproep gedaan, waardoor we 35 huisjes hebben kunnen voorzien van nieuwe matrassen en linnenkasten, aangevuld met meer mooie meubels. In de nieuwsbrief van maart 2017 is erover te lezen! De nieuwsbrief staat ook op de site bij ‘Nieuws’.

Ons doel is om sowieso nog twee containers dit jaar te sturen naar dit prachtige project ‘Maak van een huis een thuis’. En als we zoveel krijgen dat we nog meer containers kunnen sturen, zou dat geweldig zijn!

 

Natuurlijk verzenden we daarnaast nog meer transporten om ook andere projecten te steunen. Op de pagina ‘Projecten’ kunt u meer lezen over al onze doelen.