Title Image

Hulp na overstromingen Israël

Hulp na overstromingen Israël

Begin januari is er met name in Noord-Israël, in het Naharia gebied, enorm veel regen gevallen. Dit heeft tot ernstige overstromingen geleid, sommige wegen veranderden hierdoor in rivieren. Zeven mensen zijn als gevolg van dit noodweer overleden en veel gezinnen hebben al hun bezittingen verloren door de extreme waterschade.

Het Joseph Project stuurde onmiddellijk hulp naar het getroffen gebied.

“Tot nu toe hebben we twee vrachtwagens vol meubels, bedden, matrassen, gedroogd voedsel en verrassingspakketjes voor kinderen kunnen geven om zo in de ontstane behoefte te kunnen voorzien. Veel van het meubilair dat we mochten verdelen, hebben wij met het voorlaatste transport van Nachamu Nachamu Ami ontvangen. We zijn dankbaar dat deze goederen tot praktische hulp en zegen zullen zijn voor mensen die al hun bezittingen hebben verloren en de hulp zo nodig hebben.

De container met meubels en kleding die we afgelopen week van Nachamu Nachamu Ami mochten ontvangen kwam precies op tijd! Door de hulp die we geboden hebben aan de slachtoffers van de overstromingen, was ons magazijn zo goed als leeg. Nu hebben we weer meubels en kleding om uit te kunnen delen aan anderen die het ook nodig hebben.”