Title Image

Een fijn bericht: weer een nieuw transport weg

Een fijn bericht: weer een nieuw transport weg

Met dank aan de Eeuwige! Het zou vandaag gaan regenen, maar zoals altijd is het droog bij het laden.

Vanmorgen is er opnieuw een transport vertrokken richting Israël met meubels, aangevuld met allerlei andere goederen zoals nieuwe schoenen en speelgoed.

Het is altijd spannend of het niet regent en of er voldoende vrijwilligers zijn bij het laden. We zijn dankbaar dat alles weer goed is gegaan.

Deze keer gaat het transport naar het Joseph project, de vierde container alweer dit jaar. Ze zijn dan ook in blijde verwachting van deze nieuwe container die vanmorgen is vertrokken.

 

Wat doet het Joseph Project met deze goederen?

Zij ondersteunen om een voorbeeld te geven o.a. gezinnen, alleenstaande moeders en weeskinderen. Daarnaast ook ziekenhuizen, soepkeukens en gemeenten.

Ook bieden ze noodhulp aan. Zo was het heel bijzonder dat op het moment van de grote brand in Haifa net een container van Nachamu Nachamu Ami in de haven was aangekomen. Zo kon onmiddellijk hulp worden geboden.

Een voorbeeld van een Ethiopisch gezin waarvan alles in huis was verbrand. Wat was het fijn dat gelijk voorzien kon worden van meubels en goederen die er op dat moment zo dringend  nodig waren.

We hoorden de nood en konden zo direct praktische hulp bieden. We hopen zo, samen met u, nog heel veel mensen tot zegen te zijn.

Spullen van Nachamu Nachamu Ami ontvangen en uitgedeeld bij een van de vorige transporten.