Title Image

Bemoediging op bemoediging

Bemoediging op bemoediging

We ontvingen eergisteren het volgende bericht van het Joseph Project uit Israel, we hopen dat u net zo geniet van deze berichten als wij:

“We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie voorzieningen en hulp. Een heleboel mensen in Israël zijn op een bijzondere manier gezegend en geholpen door wat Nachamu Nachamu Ami door de jaren heeft gedaan. Het laatste jaar was daarop geen uitzondering.

Nog vorige week kwamen er meubels die we bij Annael en Gregory en hun 3-jarige zoon konden brengen in Israël. Zij zijn twee en een halve maand geleden geëmigreerd vanuit Georgië in de voormalige Sovjet Unie. Deze familie leeft in een appartement, maar ze hadden nog geen eigen meubels. Ze moesten e.a. lenen van familie. Vandaag schreef Annael ons om ons te bedanken voor deze bijzonder grote hulp die ze mochten ontvangen. Het vervulde hun hart van blijdschap (zie foto’s). Nachamu Nachamu Ami voorzag in de eettafel en de stoelen, evenals in een wandkast. Wij hebben bedden toegevoegd en een aantal stoelen met armleuningen uit een andere container.”